Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

4o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ
Ταχ.  Διεύθυνση: Ροφιά Τέρμα – 27100 ΠΥΡΓΟΣ
Τηλ. 26210 29977- FAX 26210 26747
e-mail : mail@4gym-pyrgou.ilei.sch.gr





Πύργος, 29-1-2015










 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασιλόπιτα του 4ου Γυμνασίου


Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου και του αιδεσιμοτάτου π. Νικολάου Κατσηδήμα, οι μαθητικές κοινότητες, ο σύλλογος Διδασκόντων και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Πύργου,  έκοψαν τις βασιλόπιτές τους την Πέμπτη, 29-1-015.

            Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου  κ. Γ. Κομιώτης και η  Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ε. Χριστοπούλου,  ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή συνεργασία σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας. Σε αυτούς που βρήκαν τα φλουριά οι γονείς έδωσαν δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αν. Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θωμάς Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων κ. Κων/νος Σπαλιώρας, ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Ηλείας κ. Ν. Αγγελόπουλος, καθώς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.

Στη συνέχεια όλοι οι παριστάμενοι (εκτός των μαθητών), παρακολούθησαν στα πλαίσια ενδουπηρεσιακής επιμόρφωσης, διαλογική εισήγηση του κ. Ιωαννίδη, με θέμα: ‘’Η πολυμορφία του ρόλου του δασκάλου’’.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου