Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

1η επιστολή 24/1/13


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης , για ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας την 20-12-2012 και μετά τη συγκρότηση σε σώμα, που πραγματοποιήθηκε από την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 5-1-2013, εξελέγησαν οι κάτωθι :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ(6937525093)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (6972306616)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
: ΞΟΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (6932520245)
ΤΑΜΙΑΣ
: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (6937323365)
ΜΕΛΗ
: ΦΛΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (6976380442)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΙΑΣ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΣΙΑΝΗ ΧΑΤΖΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΠΡΑ
ΑΓΓΕΛΑ ΧΟΡΗΓΑ
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θα είναι δίπλα σας για κάθε θέμα που απασχολεί το παιδί σας και εσάς αλλά και ανοιχτό να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του και τις δράσεις του.
ΘΕΜΑ: Οικονομικά
 Οι πόροι του συλλόγου προέρχονται κυρίως από τις εισφορές των μελών του, τις δωρεές-χορηγίες και τα έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις.
Επειδή τις προηγούμενες σχολικές χρονιές δεν υπήρχε συνδρομή, άρα αδυναμία του προηγούμενου Δ.Σ. να πραγματοποιήσει διάφορες δραστηριότητες και λαμβάνοντας υπόψη και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν, αποφασίσαμε  για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς να δοθεί από τα μέλη του συλλόγου το ποσό των πέντε ευρώ (5 €). Αυτά τα χρήματα χρειάζονται για να καλυφθούν μικρά έξοδα όπως γιορτές, δώρα, για να ευχαριστήσουμε δωρητές του σχολείου μας, εκπαιδευτικά βιβλία κλπ.(ήδη οι  βασιλόπιτες στους μαθητές και στους καθηγητές είναι δωρεά του συλλόγου μας).
Παρακαλούμε να δώσετε τα χρήματα στα παιδιά σας, όπου θα τα μαζεύει το 5μελές συμβούλιο του τμήματος, για να σας επιστραφεί η απόδειξη πληρωμής(όποιος έχει παραπάνω από 1 παιδί στο σχολείο θα δίνει μόνο 1 συνδρομή)
ΘΕΜΑ: Επικοινωνία

Εγκαινιάζοντας ένα νέο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο πέραν του πίνακα ανακοινώσεων, διαθέτει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ( http://4gym-pyrgou.ilei.sch.gr), όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για ανακοινώσεις, δραστηριότητες, επισκέψεις κλπ., των μαθητών , καθηγητών και των γονέων.
Επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διαθέτει το εξής e-mail για επικοινωνία ( syllogos4gympyrgou@gmail.com ). Θα παρακαλούσαμε να μας στείλετε σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση το e-mail σας (όσοι διαθέτετε) καθώς επίσης το όνομα του/των παιδιών σας και το τμήμα στο οποίο φοιτούν.
ΘΕΜΑ: Συναντήσεις
Αγαπητοί Γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι θα γίνονται τακτικά, συναντήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου με τους γονείς των μαθητών. Σύντομα θα ενημερωθείτε για την πρώτη μας συνάντηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ                                            ΞΟΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου