Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Αγαπητοί Γονείς,

Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και για αυτή την σχολική χρονιά για να μπορέσει ο σύλλογός μας να σταθεί αξιοπρεπώς στις υποχρεώσεις του, θα πρέπει να διαθέτει χρήματα.

Η ετήσια συνδρομή για να είναι μέλη του συλλόγου μας οι γονείς, είναι δέκα ευρώ(10 €), σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε, όποιος δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει το παραπάνω ποσό, μπορεί να προσφέρει ένα μικρό τμήμα του, όσο μικρό και εάν είναι. Με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε διάφορες δραστηριότητες, να καλυφθούν μικρά έξοδα όπως γιορτές, δώρα, για να ευχαριστήσουμε δωρητές του σχολείου μας,, εκπαιδευτικά βιβλία κλπ., προς όφελος πάντα των παιδιών μας.
Παρακαλούμε να δώσετε τα χρήματα στα παιδιά σας, όπου θα τα μαζεύει το 5μελές συμβούλιο του τμήματος, για να σας επιστραφεί η απόδειξη πληρωμής(όποιος έχει παραπάνω από 1 παιδί στο σχολείο θα δίνει μόνο 1 συνδρομή).. Όποιος έχει ήδη πληρώσει παρακαλούμε να αγνοήσει αυτή την επιστολή.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ                                                                                   ΞΟΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου